Hirdetés

VIECC Vienna Comic Con 2016 - képregénykedvelők és játékosok, irány Bécs!

|

Hamarosan képregény- és videojáték rajongók, valamint tehetséges cosplayerek lepik el a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központot, ugyanis jön a második VIECC!

Hirdetés

A New York Comic Cont is szervező ReedPOP, valamint a Reed Exhibitions közös szervezésében immár második alkalommal várja a képregények és videojátékok szerelmeseit a VIECC Vienna Comic Con kiállítás. A bécsi rendezvényen rengeteg hírességgel találkozhattok, valamint egy nagyszabású cosplayversenyt is megnézhettek.

Egy hazai rajongónak nem olyan egyszerű eljutnia a legendás New York Comic Conra, Bécs viszont tényleg itt van a szomszédban, ezért remek lehetőség nyílik meg előttünk 2016. november 19-én és 20-án. A kiállításon kedvenc sorozataink és mozifilmjeink sztárjai, valamint a képregények világában közismert művészek jelennek meg. Többek között érkezik a Star Trek: Voyagerből ismertté vált Jeri Ryan, vagy éppen a Trónok harca Hodorja, Kristian Nairn, és ugyanebből a sorozatból Gemma Whelan (Yara Greyjoy).

Cosplayer fronton is egy igazi világsztárt hoznak el a VIECC szervezői, ugyanis Yaya Han is ott lesz a bécsi rendezvényen, aki ha már ott jár, beugrik a cosplayverseny zsűrijébe is. A VIECC Cosplay Bajnokság fontos esemény az ambiciózus cosplayerek számára, hiszen ez a bajnokság a ReedPOP "Quest for the Crown" nevű, igen rangos cosplay versenysorozat egyik állomása. Az a szerencsés, aki diadalmaskodik Bécsben, 2017. áprilisában Chicagóban mutathatja meg ütős jelmezét a bíráknak, ráadásul utazásának minden költségét is a VIECC állja.

Olyan neves képregényrajzolók is feltűnnek majd a Vienna Comic Con 2016-on, mint Achdé (aki jelenleg a Lucky Luke rajzolója), Chris Hamer (UrbnPop Byron the One Eye Monster), Adam Hughes (DC Comics, Marvel Comics) és Andy Price (My Little Pony: Friendship is Magic).

Az idei VIECC-n hazánk legnagyobb gamer rendezvényéből, a PlayIT-ből is kapnak egy kis ízelítőt a látogatók. A PlayIT standjánál masszív cosplay jelenlétre, vérfagyasztó zombi arcfestésre és kipróbálható VR eszközökre számíthattok. A novemberi Microsoft PlayIT Show előtt remek bemelegítés lehet itt is megnézni a magyar rendezvény egy szeletét. 

Ha ti is odavagytok a képregényekért, videojátékokért, akkor november 19-én és 20-án ott a helyetek a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központban.

VIECC Vienna Comic Con 2016

Időpont: 2016. november 19.-20. 
Helyszín: Messe Wien Kongresszusi Központot, Messeplatz 1, 1020 Bécs, Ausztria
Weboldal: http://www.viecc.com/hu
Facebook oldal: A VIECC hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)