Hirdetés

Gunfire Games - új csapat a Vigil Games tagjaiból

|

A fantasztikus Darksiders játékokat fejlesztő egykori Vigil Games csapatának tagjainak akarata még ennyi nehézség után is megtörhetetlen.

Hirdetés

Sajnos két kiváló Darksiders játék után szomorú véget ért a Vigil Games csapata, miután a játékaikat megjelentető THQ-t felszámolták. Szerencsére azért kaptak munkát a Crytek csapatában, de azért ez mégsem volt ugyanaz a feeling, már csak azért is, mert az apokalipszis lovasainak rajongói úgy érezték, hogy hoppon maradtak.

Az sem nagy segítség, hogy a Crytek aktuális problémái miatt most a Crytek USA stúdiójában sem érezhetik magukat biztonságban, de a Vigil csapatát nem lehet ilyen könnyen megállítani, ugyanis máris dolgoznak egy új, eddig meg nem nevezett játékon. A Gunfire Games csapatát a Vigil alapítója, David Adams hozta létre, aki a Crytek USA stúdióból három héttel ezelőtt távozott, és kapásból a Vigil legfontosabb koponyáit is magával vitte:

"A csapat volt a legfontosabb. Amikor játékot fejlesztesz, akkor az egyik legfontosabb dolog, hogy kik azok akikkel együtt dolgozol. Összeszedhetnéd a világ 12 legjobb játékfejlesztőjét és még így is lehet, hogy nem csinálnának jó játékot."

Jelenleg heten vannak a Gunfire Games-nél, de Adams már dolgozik azon, hogy a többieket is áthozza az új főhadiszállásra. A fejlesztő azt is elmondta, hogy már gondolkoznak azon, hogy belevágjanak a Darksiders 3-ba és már a Nordic Games-et is felkeresék, akik jelenleg birtokolják a franchise jogait, de egyelőre nem akarnak semmi nagy dologba belevágni. Egyelőre inkább az a tervük, hogy kisebb projektekkel kezdjenek, hogy aztán lehetőleg előállhassanak valamilyen vadiúj játékkal, amivel építeni tudnak azokra a dolgokra, amiket korábban is szívesen csináltak.

Ti mit gondoltok? Kezdjék el már inkább azonnal a Darksiders 3-at vagy inkább megvárjuk, hogy mit találtak ki a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)