Hirdetés

Vigyázat! - Fake Battlefield: Bad Company 2 bétateszt

|

Mindenki ügyeljen arra, hogy hol és kinek adja meg az adatait! Battlefield: Bad Company 2 bétateszt - vigyázat, hamisítják!

Hirdetés

Ejnye-bejnye , ti fránya adathalászok! Nem szép dolog az embereket megtévesztve ellopni azok adatait, legyen az akár bankszámlaszám, Steam account, vagy egy egyszerű e-mail cím. Sajnos azonban néha összejön nekik, de reméljük, hogy közületek még senki nem íratkozott fel a Battlefield: Bad Company 2 bétatesztjére. Mert tudniillik, olyan nincs.


Erre a producer Gordon Van Dyke hívta fel blogján a figyelmet, hogy bizonyos kétes eredetű oldalak Battlefield: Bad Company 2 bétateszt jelentkezésre buzdítanak, mint amilyen ez is. Összefoglalva tolmácsolnám is intő szavait:


"Nincs Battlefield: Bad Company 2 béta, és óvva intek mindenkit az ilyen regisztrációktól! Ne hagyjátok érdeklődésetek miatt rászedni magatokat ezeknek a retardáltaknak, inkább mutassátok meg nekik a középső ujjatokat! Az összes ilyen oldal kamu!"

Az EA lépéseket is tett az ügyben, mivel egyből riasztotta saját biztonsági csapatát, és megkérte a netelők társadalmának minden tagját, hogy ha hasonló, bétára invitáló oldalt találnak, azonnal jelezzék feléjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)