Hirdetés

Vigyázat, Plague Tale rajongók: spoilereznek a patkányok

|

A korai Plague Tale: Requiem példányok tulajdonosai munkához láttak, így aki toporzékolva várja A Plague Tale: Requiem megjelenését, az óvatosan nézelődjön az interneten.

Hirdetés

Ismét megtörtént az elképzelhetetlen: egyes emberek hozzáfértek egy játékhoz, ami még nem jelent meg. A Plague Tale: Requiem most a soros, ami elvileg a jövő héten válna elérhetővé a világ minden játékosának, de vannak, akik korábban kapták meg a fizikai példányaikat és nagyon beszédessé váltak.

Az Eurogamer újságírói magukra vállalták a feladatot, és utánajártak, hogy mennyire veszélyes az ügy. Az általuk látottak alapján bizony elég nagy spoilerek keringenek már a fórumokon. A Plague Tale: Requiem digitális példányai október 18-án válnak játszhatóvá, így addig érdemes lesz elkerülni minden olyan környezetet, ahol nem kívánt látnivalókba ütköznétek.

Hirdetés

Erre maguk a fejlesztők hívták fel a rajongóik figyelmét (bár ők inkább a spoilerezőket fenyegették).

Jövő hét keddig már csak kibírjuk, aztán mehetünk magunk irányítani azokat a patkányokat (és természetesen jön a GameStar teszt is, ígérjük, hogy teljesen spoilermentes lesz, a szakma általában kiemelten figyel erre). A játék egyébként PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re lesz elérhető.

Ti várjátok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)