Hirdetés

Vigyázzatok, már szivárognak a spoilerek a God of War Ragnarök kapcsán!

|

Vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy elrontsák a God of War-rajongók szórakozását.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni az év egyik legfontosabb megjelenésére, hiszen november 9-én érkezik a God of War Ragnarök. Mi már napok óta nyúzzuk a játékot, és az első pár óráról egy abszolút spoilermentes cikkben meséltünk is nektek, de sajnos nem mindenki veszi komolyan az embargókat. 

A tesztpéldányok ugyebár nem csak nálunk érkeztek meg, ott csücsülnek számos újságírónál és tartalomgyártónál, közülük egyesek pedig a jelek szerint azzal szórakoznak, hogy Twitter-botokkal posztoltatják a játékból lementett, erősen spoileres képeket.

Hirdetés

A botok bejegyzései random felbukkanhatnak azoknál, akik érdeklődnek a játék iránt, de értelemszerűen egyáltalán nem kíváncsiak ezekre, sőt egyes botokkal még odáig is elmennek, hogy más bejegyzések alá szórják be a képeket - ehhez mondjuk már tényleg olyan agyatlan tar üregnek kell lenni, hogy arra nehéz szavakat találni. 

A Sony egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt a szivárgások kapcsán, mi mindenesetre annyit tudunk tanácsolni, hogy november 9-ig fokozottan figyeljetek a közösségi oldalakon, nehogy ti is olyat lássatok véletlenül, amit egyáltalán nem akartatok volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A mi God of War Ragnarök tesztünk november 3-án várható, természetesen spoilerek nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)