Hirdetés

Viking: Battle for Asgard - PC-s portot a népnek

|

Szinte már el is felejtettük a Creative Assembly Xbox 360-ra tervezett projektjét, mikor derült égből villámcsapásként bejelentették PC-re is.

Hirdetés

Bad Sector 2008-as, kedélyjavító tesztjéből kiderül, hogy a Viking: Battle for Asgard nem volt éppen a helyzet magaslatán, de a 7.9 pont arról árulkodik, hogy eredeti ötletekkel, összetett non-lineáris játékmenettel és megannyi jósággal le tud kötni bárkit a produktum. A négy éve debütált játék kizárólag Xbox 360-as és PlayStation 3-as címnek számított, egészen eddig. A Creative Assembly ugyanis bejelentette, hogy a Viking: Battle for Asgard sok év nélkülözés után a jövő hét során megkapja a maga PC-s portját, a Steam rendszerén keresztül válik beszerezhetővé.

A portolást a SEGA kötelékében tevékenykedő Hardlight Studio-nak köszönhetjük, a PC-s megjelenés pedig azt is magával vonzza, hogy a játék grafikai újítást kap. A játékmenetben egyébiránt Skarint, az ifjú viking harcost alakítjuk, aki Hel istennő élőhalott hordáival veszi fel a harcot, hogy megmentse a világot a teljes pusztulástól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)