Hirdetés

Vikinges DLC-t kap a Dying Light

|

Igen, vikingeset. Igen, az a Dying Light, ami 2015-ben jelent meg.

Hirdetés

Valamiért egész határozottan állította a napokban egy magyar viszonteladó, hogy a Dying Light 2 május 25-én fog megjelenni, de ezt továbbra sem erősítette meg a Techland. Meglepő lenne egy ilyen közeli dátum, hiszen még eleve nem tudunk sokat a játékról, és nagyon erősen kellene dolgoznia a marketingeseknek a következő három hónapban, hogy felcsigázzák az érdeklődést.

Lehet ugyanakkor, hogy ennek első lépése a Viking: Raiders of Harran Bundle, ami az első Dying Lighthoz érkezik. A frissítés új fegyvereket, pajzsokat, skineket hoz, valamint érkezik vele párhuzamosan egy ingyenes Ox Warrior csomag, amivel a kínai újévet ünnepelhetjük.

Hirdetés

A DLC középpontjában két karakter, Björn a harcos és Björn a dühöngő (Björn the Warrior és Björn the Berserker) állnak, őket kísérhetjük kalandra. A megszerezhető eszközök között a Ragnarok bárd, az Aesir egykezes kard és az Asgard's Protector pajzs is szerepel, mindegyik kétféle változatban, valamint a buggyhoz is jár két skin. Mindezért összesen 3,99 eurót kérnek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)