Hirdetés

Vikings - Wolves of Midgard - ezt tudja a viking Diablo

|

Ha eddig nem került volna a látómeződbe a Vikings - Wolves of Midgard, most egy rövid trailerbe sűrítve minden fontos infót megtudhatsz az ARGP-ről.

Hirdetés

Ugyan a műfaj rajongóinak kifejezetten érdekes lehet, eddig nem sokan ülnek a Vikings: Wolves of Midgard a Valhalla felé zakatoló hype-vonatán, ezért a kiadó összedobott egy rendkívül hatásos trailert a játéknak.

A rövid, mindössze félperces kedvcsinálóba összegyűjtötték a játék minden fontos feature-ét, így a kevésbé türelmes gamerek figyelmét is felhívhatják a játékra. A videóból kiderül, hogy a műfaj alapköveinek számító szintlépéses fejlődés, látványos (és szintén szintezhető) képességek és brutális főellenségek mellett a Vikings: Wolves of Midgard kétfős kooperatív móddal rajtol majd. A megjelenésig pedig már csak néhány hét van hátra, ugyanis március 24-én indul a móka PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)