Hirdetés

Világ tankjai egyesüljetek

|

December 2-től az európai boltok polcairól is leemelhető a World of Tanks, mindössze 10 euróért.

Hirdetés

 

A World of Tanks sikere felülmúlta a várakozásokat. Állítólag a megjelenés követően 3 millió regisztrált tagjuk volt (értelemszerűen ezek közül nem mindenki aktív játékos). Az ingyenesen letölthető játék készítői bejelentették: december elején betámadják az európai üzletek polcait is.

A dobozos verzió potom 10 euróért lesz megvásárolható, de ez nem jelent lehúzást mert a csomag tartalmaz mindenféle földi jót, 20 euró értékben. Ide tartozik 50.000 credit és egy különleges német tank, a PzKpfw 38H735 (f) is. Az biztos, hogy nem egy Királytigris ez a kis aranyos, de gondolom a megszállott World of Tanks rajongók tudják majd használni bizonyos harci helyzetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)