Hirdetés

:: VILÁGPREMIER ::

|

Az Invictus csapata volt olyan kedves, és a világon elsőként velünk osztotta meg fejlesztés alatt álló játékuk legelső infóit. A világszerte egyre jobban kedvelt Street Legal folytatása ez, mely az eredeti játék versenyeit viszi tovább. Természetesen sokkal több lehetőségünk lesz! Lássuk ezeket szépen sorjában: - 8 különleges részletes jármű, és egy extra autó a játék legnagyobb fődíjaként - több száz cserélhető alkatrész, melyeket több ezerféleképpen kombinálhatunk, állítgathatunk - az autók minden egyes pontjára kiterjedő sérülés model - realisztikus napszakváltozás - dinamikus versenylehetőség, mely gyakorlatilag végnélküli versengést ígér - külön tesztpályán próbálhatjuk ki autónkat, hogy mégis mit kalapálgattunk össze :) - megrendezett gyorsulási versenyek az éj leple alatt - illegláis versenyzés RULZ :D Ugyan pontos dátumot nem tudok mondani, de az biztos, hogy már hamarosan hozzájuthatunk :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)