Hirdetés

Világunk új urai mutatkoznak be az Evil Genius 2 előzetesében

|

A Rebellion már teljes erővel a szupergonosz-szimulátorának megjelenésére készül, és az egyik utolsó megjelenés előtti trailerben a főszereplőket mutatták be.

Hirdetés

Az Evil Genius 2 nem az a játék lesz, ami letarolja majd a gaming világát, de azoknak, akiket őszintén érdekel, valószínűleg sokáig ez lesz a kedvence. A Rebellion mondjuk nem adja fel, és igyekszik mindenkit bevonzani a szuperbűnözés mézédes világába, és ezért is történt, hogy egy korábbi trailerben a játékmenet nagyobb elemeit vették számba. Ezúttal most egy általános ismertető helyett a főszereplőkre koncentráló bemutatót kaptunk.

Hirdetés

Minden gonosz zseninek más a játékstílusa a különböző elérhető bázisoknak, szobatípusoknak, csapdáknak, egységeknek és trükköknek köszönhetően, amiket kihasználhatunk a világuralom felé vezető úton. A játékmechanikai extrák mellett mindegyiknek saját kampánya is van, így a sztorit kedvelő játékosok számára is bőven van mire rápörögniük.

Az Evil Genius 2 megjelenése 2021. március 30-án várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)