Hirdetés

Sorsdöntő lehet az UFC Undisputed 4

|

Annak ellenére, hogy időről-időre kevesebben veszik, a THQ a veszteségek ellenére is a széria folytatása mellett döntött.

Hirdetés

Az UFC Undisputed franchise jogai már nem a THQ-nál pihennek, köszönhetően annak, hogy a stúdió eladta azokat az EA Sprots-nak egy meg nem nevezett, nyilván tetemes összegért.

Akkor mégis hogyan lehet, hogy a THQ neve alatt jön ki az UFC Undisputed sorozat negyedik ága? A válasz kézenfekvő: a THQ még a licence elvesztése előtt látott hozzá a verekedős játéknak, ennek értelmében ez az utolsó epizód, amit teljes egészében magáénak tudhat. Az UFC széria 2009 óta folyamatosan vesztett népszerűségéből, évről-évre keveset adtak el belőle, ennek ellenére a THQ mégis bízott a dologban és berendelte a negyediket is. De vajon hogy fog megbirkózni a stúdió az ügy körüli hatalmas pénzkiadásokkal, ha már így is a csőd szélén áll?

Az UFC szériát jegyző, bezáratott San Diego-i fejlesztőcsapat munkatársainak 1.1 milliós végkielégítés jár, nem beszélve az épület hátramaradt bérleti költségeiről (1.3 millió) és az egyéb kiadások is fél milliót kóstálnak. Mindezek után az UFC Undisputed 4-nek olyan minőségi anyagnak kell lennie, hogy visszahozza a fejlesztési költségeket és a THQ-nak is segítsen kilábalni némileg a bajból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)