Hirdetés

Nyerj Xbox 360-at és Kinectet az AXE Excite-tal!

|

Tölts fel magadról olyan képet, amin a legdögösebb csajok gyűrűjében állsz, és vidd el az értékes nyeremények valamelyikét.

Hirdetés

Egy jól sikerült fényképen szerepelni már önmagában buli, amit csak tovább fokoz, ha történetesen gyönyörű lányok társaságában tesszük ezt. Most pedig gondold el, hogy nem csupán remekül érzed magad a lányokkal, hanem a közös fényképpel még nyerhetsz is!
Az AXE játékában mindenki nyerhet, aki olyan fényképet tölt fel magáról, amin szívdöglesztő csajokkal együtt szerepel.



Az első 50 feltöltő egy-egy AXE egérpadot kap ajándékba nem mindennapi szilikonos csuklótámasszal. Ha ezek után egerészés közben izzadni támadna a tenyered, az nem a mi hibánk.
Hasonlóképpen ajándékban részesül az a 20 feltöltő, akik a legtöbb szavazatot zsebelik be, ők egy-egy AXE csomagot vehetnek majd át a postástól. Érdemes lesz egyébként minél több lányt meggyőzni arról, hogy szerepeljen a fényképen, hiszen az a feltöltő, aki a legtöbb lányt tudhatja maga mellett, egy MP3-lejátszóval lesz gazdagabb, a fotózás soha nem halványuló emlékéről nem is beszélve.
Végül, de nem utolsósorban illik megemlítenem a fődíjat, egy Xbox 360 Slim játékkonzolt mozgásérzékelő Kinect szenzorral egyetemben. Több szót nem is érdemes rá vesztegetni, hiszen a részvétel a lényeg, nem az, hogy győzzünk. Vagy tévednék?



A játékban egyébiránt úgy tudsz részt venni ha előbb csatlakozol az AXE Magyarország Facebook csoportjához, engedélyezed az alábbi alkalmazást, majd feltöltesz egy fényképet magadról, amin szebbnél szebb lányok vesznek körül mintegy demonstrálva ellenállhatatlan csáberődet. Ha azt szeretnéd, hogy minél többen szavazzanak rád, akkor oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel, ezáltal is növelve nyerési esélyedet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)