Hirdetés

[MOZI] Vin Diesel a "Legesleghalálosabb iramban"

|

Na jó, valószínűleg nem ez lesz a magyar cím, de az biztos, hogy már folynak arról a tárgyalások, hogy Vin Diesel és Paul Walker ismét a volán mögé pattanjanak a Fast and Furious (Halálos iramban) című film negyedik részében.

Hirdetés

Vin Diesel még az első részben szerepelt, a másodikban (Halálosabb iramban) már nem és a harmadik epizódban is csak egy rövid cameo szerepéig fordult meg. A negyedik részben azonban valószínűleg ismét az egyik főszereplő lesz – már ha tényleg elvállalja. A sztoriról túl sok mindent nem lehet még tudni, de van rá egy tippem, hogy ilyen illegális autóversenyekről fog szólni… (A kép az első részből látható és a Vin-puszit Michelle Rodriguez kapja.)

vin_diesel_michelle_rodriguez_the_fast_and_the_furious_001.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)