Hirdetés

Vince Zampella irányításával univerzummá bővül a Battlefield franchise

|

A Respawn társalapítója mellett a Halo megalkotásában fontos szerepet játszó Marchus Lehtót is bevonják a projektbe.

Hirdetés

A Battlefield 2042 rázós rajtja egyértelművé tette, hogy a franchise-nak komoly változtatásokra lenne szüksége, az EA nemrég bejelentett tervei pedig azt sugallják, hogy valóban nem maradnak a régiben a dolgok.

Az elkövetkező években ugyanis univerzummá bővítenék a Battlefield-brandet, amihez a Halo társalkotója, Marcus Lehto egy teljesen új stúdióval fog asszisztálni.

A legfontosabb változás, hogy ezentúl a Respawn Entertainment (Titanfall 1-2, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order) vezetője és társalapítója, Vince Zampella dirigálja az egész Battlefieldet, az eddigi felelősségi köreinek megtartásával.

Hirdetés

A live service megközelítéstől borzongóknak baljóslatú lehet, hogy az EA operatív igazgatója, Laura Miele a GameSpotnak nyilatkozva kiemelte, hogy senki sem ismeri jobban az ilyen címeket, mint Zampella.

A másik fontos változás, hogy egy egyelőre név nélküli stúdiót indítanak Seattle-ben, amely a Bungie-veterán Marcus Lehto irányításával fogja "narratív elemekkel" bővíteni a Battlefield franchise-t.

Fontos feladatot kap a Portal mód elkészítéséért felelős Ripple Effect is: ők egy "új Battlefield élményt" szállítanak a Battlefield 2042-n belül, amibe Lehto stúdiója is besegít majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A DICE, a Ripple Effect és a seattle-i stúdió szorosan együtt dolgoznak majd a Battlefield 2042 kibővítésén és feljavításán, valamint az egyelőre nem részletezett új játékokon. A Battlefield-univerzum kapcsán Zampella több, egymással összekapcsolódó projektet ígér, megosztott karakterekkel és narratívával, amely a Portal mód révén a felhasználói tartalmakat is kihasználja majd.

Kíváncsian várjuk, hogy az EA mit süt ki mindebből, de rövid távon már az is örvendetes lenne, ha tényleg helyrepofoznák a Battlefield 2042-t, amihez egész jó kezdet volt az első nagy javítócsomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)