Hirdetés

Virginia - kapunk egy Twin Peaks-szerű nyomozós kalandjátékot

|

A Variable State és az 505 Games nyomozós játékában egy fordulatokkal teli eltűnési ügy szálait boncolgathatjuk.

Hirdetés

A kedvcsináló bejelentő trailer ígérete szerint egy igazi drámai, rejtélyekkel teli thrillert kapunk, amelyben egy fiú eltűnési ügyében nyomozhatunk. A játék 1992-ben játszódik  Virginia államban. Bűnüldözésünk során egy újonc FBI ügynököt, Anne Tarvert személyesíthetjük meg, társunkkal, Maria Halperin különleges ügynökkel közösen kell kibontogatunk az ügy szálait Kingdom városában, ahol hamar rájöhetünk, hogy semmi és senki nem az, aminek látszik.

A készítők összetett izgalmakat ígérnek a gamereknek, ahogyan ugyanis előre haladunk a játékmenetben, egyre sötétebb titkokra derül fény a kisváros lakóiról, és a gyanúsítottak száma a történet előrehaladtával nem csökkenne, az ügy sokkal inkább még összetettebbé válik.

A játék során hozott döntéseink befolyásolják majd Anne és Halperin ügynök életét is, szóval nem árt résen lenni. Habár a beharangozó trailerből nem sok mindent tudhatunk meg a játékmenetről, a Steamről már letölthető a demó PC-re és Mac-re.

A játék szeptember 22-én érkezik PC-re, Mac-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)