Hirdetés

Virtua Fighter - hamarosan piálhat is a nagyfiú

|

Kész felnőtt. A Virtua Fighter játékokért felelős Sega ma a játék 20. szülinapjára külön oldalt és videót is készített.

Hirdetés

Nem kimondottan szép, de nosztalgikus videót kaptunk a Virtua Fighter 20. születésnapja alkalmából. A Sega sorozata 1993. decemberében startolt az első résszel, ami ugyan nem néz ki olyan jól, mint a legutóbbi (Virtua Fighter 5: Final Showdown), de rengeteg emlék kapcsolódik hozzá.

A kiadó egy weboldalt is indított az esemény megünneplésének céljából, az egyetlen apró baj, hogy minden szöveg Japánul van rajta, így kevesek fogják érteni az itthoni rajongók közül, viszont egyelőre nincs is rajta más a fejlesztők köszönetén, és a Virtua Fighter első részének bevezető videóján kívül.

Jól látszik, hogy a sorozat nyitóepizódja nem a PlayStation 4-re készült, de legalább néhány közönségkedvenc karakter (Akira, Kage-Maru) még így is felismerhető. Nektek melyik Virtua Fighter epizód és karakter volt a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)