Hirdetés

Virtua Tennis 4 - World tour trailer

|

Most, hogy megjelent a kiváló Top Spin 4 a Sega is ráerősített legújabb teniszprogramjára.

Hirdetés

A Virtua Tennis 4 első látásra méltó kihívója lesz a 2K Sports remekének, amelyet az utóbbi idők legjobb teniszjátékának tartanak.

Ehhez vastagon hozzájárulhat a World tour mode, amelyben négy szezonon keresztül kell járnunk a világot különböző kontinensekről kiindulva és egy táblás társasjáték-szerű világtérképen kell a következő lépéseinket megtenni, ahol sokszor elágazások, választási kényszerek és lehetőségek is vannak. A cél az, hogy kiválóan testreszabott karakterünk világelső legyen, ehhez persze nemcsak a tenisz, ahnem sok edzés, gyakorlás, de akár dedikálás, autogramok osztogatása is hozzájárulhat.

Lássuk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)