Hirdetés

Virtuális nyílt nap a Neumann Karon - továbbtanulók figyelmébe!

|

Az Óbudai Egyetem online nyílt napot tart az informatikai pályára készülő diákoknak. Az egyedi kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a továbbtanulók az íróasztaluk mellől tájékozódjanak az ösztöndíj-lehetőségekről és a képzések részleteiről.

Hirdetés

A Neumann János Informatikai Kar (NIK) internetes terében a végzősök élőben hallgathatják és chaten keresztül kérdezhetik az egyetem vezetőit és a hallgatói önkormányzat képviselőjét. A virtuális nyílt nap 2012. február 16-án 18 órától várja az érdeklődőket az egyetem honlapján, a http://felveteli.nik.uni-obuda.hu/nyiltnap címen.

„Kezdeményezésünk leginkább interaktivitásában tér el a hagyományos nyílt napoktól. Reméljük, a chat informálisabb csatornája elegendő bátorítást ad a diákoknak ahhoz, hogy merjenek kérdezni” – emelte ki dr. Nádai László, az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar dékánja.

A közel 2 órás program első felében a diákok megismerhetik az Informatikai Kar mérnök informatikus képzési programját; milyen választható szakirányok, szakmai gyakorlatok, kutatási lehetőségek és kooperatív képzési programok állnak a hallgatók rendelkezésére. A nyílt nap második felében az ösztöndíj-lehetőségekről, a kollégiumi ellátásról és a költségtérítéses képzésről tájékozódhatnak az résztvevők. A virtuális nyílt nap a külföldön élő magyarok tájékozódását is segíti. A továbbtanulásról február 24-ig kell dönteniük a diákoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)