Hirdetés

Virtuális valóság - a Ubisoftot csak egymillió eladott eszköz után érdekli

|

A Ubisoft a GDC-n elmondta, hogy egyelőre nem látja értelmét, hogy VR eszközökre fejlesszen. Először adják el.

Hirdetés

A virtuális valóság lehet a következő Nagy Dolog a játékvilágban. Az Oculus Rift után most a Sony is beszállt a csatába a Project Morpheus nevű eszközével és azt rebesgetik, hogy a Microsoft is dolgozik valami hasonlón.

De ugye nem elég maga az eszköz, a sikerhez a nagy fejlesztőket és kiadókat is meg kell győzniük, hogy tartalom is legyen a kütyük mögött. A Ubisoft a Game Developers Conference-en adott előadásán elmondta, hogy a VR szemüvegeknek legalább egymillió példányban kell elfogyniuk ahhoz, hogy egyáltalán megfontolják, hogy fejlesztenek rá.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor kerül az Oculus Rift felhasználó változata, vagy a Morpheus kereskedelmi forgalomba, ezért még elég sok a kérdőjel a virtuális valósággal kapcsolatban. 

Sőt, addig még lehet, hogy a Nintendo is beszáll a harcba.

Szerintetek tényleg ez lesz a jövő? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)