Hirdetés

Virtuix Omni VR - szeptemberben érkezik a VR futópad

|

A Virtuix állványa szeptembertől már megrendelhető lesz. A virtuális valóság egy új szintjét élhetjük át segítségével. Meg persze, ha kifizetjük az 499 dolláros árát.

Hirdetés

Az Oculus Rift tökéletes kiegészítőjének ígérkezik az Omni VR állvány, ami gyakorlatilag egy futópad a játékokhoz. Segítségével ténylegesen a virtuális térben mozoghatunk, akár extra kontrollerek nélkül is. Képzeljétek el, hogy akár minden reggel futhattok egy kört, mondjuk Skyrimben.

A Kickstarter adományozói által finanszírozott projekt fejlesztése lassan a végéhez ér, szeptembertől már meg is rendelhető az eszköz. Fontos megjegyezni, hogy az Omni kemény 499 dollárba kerül, ami a legjobb esetben is 110000 forintra jön ki. Ebben nincs benne az Oculus Rift, de még a szállítási költség sem. Az már más kérdés, hogy az árért cserébe egy teljes virtuális élményben lehet részünk.

Ha érdekel titeket az Omni VR, akkor a hivatalos oldalon még lehet kutakodni. Szerintetek sikeres lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)