Hirdetés

Vírusos iPod lejátszók kerültek piacra

|

Az Apple elismerte: a népszerű iPod zenelejátszó egyes változatai úgy kerültek piacra, hogy azokon egy számítógépes vírus is megtalálható volt.

Hirdetés

Az Apple arra figyelmeztette az iPod-tulajdonosokat, hogy olyan készülékek is piacra kerültek, amelyek egy férget is tartalmaznak. A cég szerint a fertőzött készlékek száma viszonylag kicsi, ugyanis az utóbbi időszakban gyártott összes iPod kevesebb, mint egy százalékán található meg a kártevő. Az Apple közleményéből kiderül, hogy azok az eszközök érintettek, amelyek videók lejátszására is alkalmasak, és szeptember 12. után kerültek forgalomba. Az iPod nano és az iPod shuffle nem tartalmaz vírust.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)