Hirdetés

Visage - mozgásban láthatjuk a P.T. ihlette játékot

|

A 2016-os sikeres Kickstarter kampány után a fejlesztők egyből nekiálltak a munkának, aminek eredményébe most belepillanthatunk. Rejtélyek, felfedezés és persze a rettegés is garantált.

Hirdetés

Eddig nem sokat lehetett tudni a készülő Visage-ről, de az biztos volt, hogy VR eszközökre is meg fog jelenni, így garantált a testközeli rettegés. Nagyjából egy évvel a közösségi finanszírozásos kampány után most bele is nézhetünk milyen a P.T. által kikövezett úton járó játék.

Hirdetés

A Visage a 1980-as évekbe kalauzol el minket, ahol egy félreeső város elhagyatott házába kell felderítenünk a rejtélyeket. A folyamatosan változó épületben Dwayne-t irányítjuk, akit rosszindulatú szellemek kísértenek a múltjából. A szürreális környezetben ki kell derítenünk mi történt azokkal a családokkal, akik a házban éltek a történelem folyamán. Voltak családok akik békésen éltek, de voltak akiket kegyetlenül meggyilkoltak. A történet előrehaladtával folyamatosan fény derül Dwayne és a családok kapcsolatára, viszont nehezíti a nyomozást, hogy a házban van "valami", ami nem igazán szeretné, hogy kiderüljenek a dolgok. 

A fejlesztők 6-8 játékidőt ígérnek, amely során szobákat, folyosókat kell majd átnéznünk, olyan tárgyak után kutatva, amelyek fényt derítenek a ház rejtélyére. A barangolást azt is nehezíti, hogy nem lesznek fegyvereink és a karakter stressz szintjére is ügyelnünk kell majd. Az eddigiekből is látszik, hogy a fejlesztőket inspirálta a Phantasmagoria, a P.T. továbbá az Amenesia és a  Silent Hills sorozat is.

 

Minden adott egy jó kis horror játékhoz, ezért kíváncsian várjuk mi lesz a Visage-ből, ami PS4, Xbox One konzolokra és PC-re jelenik meg VR támogatással valamikor 2017-ben

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)