Hirdetés

Visage - még egy P.T. ihlette horror készül

|

A SadSquare Studio elmesélte, hogy halad a horrorjátékuk fejlesztése. Egyelőre úgy tűnik, hogy van okunk a reménykedésre: lesz VR támogatás, motion capture és olyan hangzásvilág, hogy rettegni fogunk.

Hirdetés

A Visage egy túlélőhorror, ami a P.T. alapjaiból építkezik. Adott egy kísértetház, ahol szépen lassan felfedezzük majd, hogy milyen borzalmas körülmények között haltak meg az épület korábbi lakói. Egy olyan ötlet ez, ami VR-hoz tökéletes lenne. Szerencsére tudják ezt a fejlesztők is.

A srácok a projekt Kickstarter oldalán mesélték el, hogy hol tart a projekt.

A fejlesztők megkapták az Oculus Rift és a HTC Vive fejlesztői eszközeit, és jelenleg azon dolgoznak, hogy a Visage legyen a legdurvább horror, amit a VR technológia csak nyújthat.

Az is kiderült, hogy a hitelesség és folyékony animációk érdekében Motion Capture technológiával toldják meg a karakterek mozgását.

A borzalmas hangzásért Jonathan Wachoru felel majd, aki egyébként az Outlast vezető hangdizájnere is volt, így ez a terület biztosan rendben lesz majd.

Már csak abban reménykedünk, hogy ezt a projektet nem fogják idejekorán lelőni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)