Hirdetés

Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage - a legbetegebb karácsonyi játék

|

A télapónak elege lett mindenből, kinyírta az összes manót, szétbarmolt mindent, az egész házat vér borítja. De azért kellemes zene szól.

Hirdetés

Épp a minap beszéltük HP-val, hogy tulajdonképp nincs is jó karácsonyi játék, mi legalábbis nem találkoztunk még ilyennel (várjuk is a tippeket kommentben). Aztán jött a Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage, és mindjárt meggondoltuk magunkat.

A Viscera Cleanup Detail maga arról szól, hogy űrhajókat kell kitakarítani, ahol azelőtt földönkívüliek és emberek csatáztak. Már az ötlet is a zsenialitás non plus ultrája, de ha mindezt karácsonyi köntösbe öltöztetjük, az év egyik legszórakoztatóbb játékát kapjuk. Halott manók fekszenek a vérrel festett padlón, a becsomagolt ajándékok, a télapónak írt üzenetek és az üres whiskys üvegek szerteszét hevernek, és hála a magasságosnak van egy kandalló is. Mert mégiscsak úgy a legkönnyebb eltüntetni egy halott manót, ha rádobjuk a tűzre. A legjobb, hogy a Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage mindössze 1,99 euróba kerül (most akciósan, egyébként 2,49€). Ha az ötlettől nem szálltatok el úgy, mint mi, akkor nézzétek meg a launch trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)