Hirdetés

A Visceral Star Wars játéka nem egy "Star Wars Uncharted" lesz

|

A korábbi hírekkel ellentétben a Visceral kezei alatt készülő Star Wars történetmesélés terén más lesz, mint a Naughty Dog remekműve.

Hirdetés

Amy Hennignek köszönhetjük leginkább, hogy az Uncharted sorozat sztorija annyira varázslatosra sikerült. Ő vezeti most a Visceral Games Star Wars játékának munkálatait, és most mesélt is róla, hogy miben lesz ez más, mint az előző sikercíme.

Míg az Uncharted nagyrészt arra koncentrált, hogy Nathan Drake kalandjairól meséljen, addig a Visceral Star Wars akciójátékában több karakteren keresztül ismerhetjük meg a világ helyzetét. Nem csak egy főhős és egy főgonosz vezeti majd a sztorit, árnyaltabb lesz ennél a történetvezetés.

Amy ragaszkodott a kijelentéséhez, miszerint ez nem lesz egy "Star Wars Uncharted" de azt bevallotta, hogy szellemiségében hasonló lesz a Naughty Dog sikerművéhez. Akárhogy is, ha csak egy Uncharted másolat lesz a Tatooinra helyezve, mi már akkor is örülünk, de persze nem halnánk bele valami új és izgalmas koncepcióba, játékélménybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)