Hirdetés

Grand Theft Auto V - erre képes a Vissza a jövőbe mod és a Rockstar Editor

|

Végre összejött a GTA V és az egyik kedvenc filmünk. Egy tucatnyi modnak, és a videószerkesztőnek köszönhetően a játékban született újjá a klasszikus jelenet.

Hirdetés

Nyakunkon van a Vissza a jövőbe nap. A rengeteg átszerkesztett kép és átverés után most tényleg eljön az a dátum, amit annak idején Doki a DeLorean irányítópultjába írt. Ennek örömére egyre több Vissza a jövőbe tartalom készül, ezúttal például a Grand Theft Auto V-ben jelenik meg a franchise.

A GTA Series Videos YouTube csatorna már nagyban készül október 21-re, amit azzal mutatott ki, hogy elkészítette a filmek egyik ikonikus jelenetét. Az anyag elkészültében a Future Time Circuits mod, a DeLorean Time Machine mod, a Simple Trainer, és még rengeteg más egyedi cucc segített. Az eredményt nézzük is meg együtt:

Hogy még mennyi hasonló videót kapunk a következő két napban, arról fogalmunk sincs, de készüljetek, lesz mit nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)