Hirdetés

Vissza a jövőbe modok - így hozd el a jövőt a játékaidba

|

Láttunk már videókat, és teszteltük egymás Vissza a jövőbe tudását is, de itt az ideje, hogy játszunk is egy kicsit. Ha rajongók vagytok, ezeket a modokat mindenképp nézzétek meg.

Hirdetés

A Vissza a jövőbe-nap hamarosan véget ér, visszaállunk a normál pályára, de nem engedhetünk el titeket a legjobb modok nélkül. Aki nem szeretné ezt a jeles alkalmat azzal ünnepelni, hogy újranézi a trilógiát, legalább a játékaiba tegyen egy DeLoreant vagy légdeszkát.

Mint az egyik legnépszerűbb modolható játéksorozat, a Grand Theft Auto is bőven részesült a rajongók kreativitásából. Kezdjük a Vice City Hill Valley modjával, aminek az a különlegessége, hogy nem csak a városka 1985-ös verzióját tartalmazza, hanem az 1885, az 1955, az alternatív 1985 és (a film szerinti) 2015-ös változatait is. Szabadon utazhatunk bármelyik korszakba, csak a DeLoreanbe kell bepattannunk.

Lépjünk egyet tovább a Grand Theft Auto IV-re (mit van mit tenni, a GTA fanok szeretnek alkotni), ahol szintén megkapjuk a négykerekű időgépet, és Hill Valley csodálatos utcáit. Ráadásul ebben a modban a kocsi már tényleg úgy működik, ahogy a filmben láttuk: ha sikerül felpörgetni, akkor eltűnik, és jóval arrébb bukkan csak fel. (A mod telepítéséről mindent infót megtaláltok a videó leírásában.)

A Grand Theft Auto V változatot már láthatáttok nálunk nemrég. Egy videós brigád úgy döntött, hogy összerakja az összes Vissza a jövőbe modot, amit talált (Back To the Future Time Circuits Mod 0.2, Back To The Future - Delorean Time Machine (3 Car Pack) 1.0, Simple Trainer for GTA V), és összerakták ezt a csodát. Ha letöltitek a fentieket, megcsinálhatjátok ezt:

Most egy kicsit hagyjuk is pihenni a sorozatot, és nézzünk rá arra a játékra, ami legalább akkora figyelemnek örvend a modderek körében, mint az eddigiek. A Minecraft rajongók is összehozták a maguk Vissza a jövőbe készletüket, melyben találhatunk egy DeLoreant (oké a kerekei nem igazán kerekek, de ez mindegy is), kétféle légdeszkát, és Pepsit, ami csökkenti az éhséget. Mint ahogy a valóságban nem.

Modokból kifogytunk, de ha valóban szeretnétek egy időutazós kalandba ugrani, akkor talán az lesz a legjobb, ha a Telltale kínálatánál nézelődtök. A srácok 2010-ben kiadtak egy remek játékot, mely egy önálló, a harmadik rész után játszódó történetet mesél el, és nemrég PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelent. Ne hagyjátok ki azt sem.

Most pedig meséljétek el nekünk, hogy mivel töltitek végül a Vissza a jövőbe napot! Játékok és modok? Vagy jöhet a trilógia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)