Hirdetés

Visszakapják pénzüket a Prince of Persia: The Sands of Time Remake előrendelői, de mi lesz a játék sorsa?

|

A Ubisoft rövid helyzetjelentést adott ki a nehéz helyzetben lévő projektről.

Hirdetés

Ha rosszul menedzselt projektekről van szó, abban mostanában élen jár a Ubisoft, amelynek többek között olyan játékokat nem sikerült eljuttatnia a megjelenésig az elmúlt években, mint a Beyond Good and Evil 2, a The Settlers és a Skull and Bones. De nyugodtan idevehetjük a bejelentése pillanatától kezdve kudarcra ítélt Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et is.

A hányatott sorsú projektet kezdetben a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai gondozta, ám miután a közönség elég rosszul fogadta az első, nyilvánosságra hozott képanyagokat, a kiadó inkább elhalasztotta a premiert, mondván, jót fog tenni még egy kis törődés a 2003-as klasszikus új változatának.

Hirdetés

Amikor pedig már ez sem bizonyult elégnek, a Ubisoft Montréal vette át a stafétát, de ez további csúszással járt, amely immáron oly jelentős, hogy a kiadó semmiféle intervallumot nem hajlandó megnevezni, konkrét megjelenési dátumról nem is beszélve. Ezért született az a döntés, hogy akik előrendelték a játékot, visszakapják a pénzüket.

A Ubisoft ugyanakkor igyekezett világossá tenni, hogy nem törölték a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et, a fejlesztés zavartalanul folyik tovább a Ubisoft Montréalnál és az előrendelés lehetősége ismét adott lesz, amint premierdátumot társítanak a játékhoz. A széria további epizódjainak esetleges remake-je pedig nem szerepel a tervek között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)