Hirdetés

Visszatér a Far Cry?

|

Tekintve, hogy a Far Cry 3 és minden idők egyik legjobb DLC-je, a Far Cry 3 Blood Dragon hatalmas sikert aratott, nem is csodálkoznánk rajta annyira.

Hirdetés

Az utóbbi bő fél évben sok-sok gamerrel volt szerencsém beszélgetni különböző témákról, de akárhányszor előjött a Far Cry 3, mindenkinek felcsillant a szeme és ódákat zengett a játékról. Pár évvel korábban pontosan ugyanez volt a helyzet a Far Cry első részével.

Nem is csoda, hiszen ahogy a tesztünkben is olvashattátok, a Far Cry 3 a tavalyi év egyik legjobban sikerült játéka volt és a sorozat első része is egy zseniális alkotás volt a maga idejében. Azóta a Ubisoft Montreal még fel is rakta az i-re a pontot minden idők egyik legkreatívabb DLC-jével, a Blood Dragon-nel, ami az alapjátékhoz hasonló sikereket ért el a kasszáknál és a játékosoknál egyaránt. 

Tegnap este egy brazil játékértékelő oldalon feltűnt a Far Cry HD cím, büszkén hirdetve az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as megjelenést. Nem lennénk különösebben meglepve, ha a Ubisoft úgy döntene, hogy meglovagolja a sorozat sikerét és az első részt felöltöztetné egy szépen csillogó HD kezeslábasba és kiadná a jelenlegi generációs konzolokra.

Egyelőre hivatalos megerősítés nem történt, de már küldtünk egy e-mailt a Ubisoftos kollegáknak, hogy egy-két szóban kommentálják a történteket. Amint választ kapunk, ti lesztek az elsők, akiknek szólunk.

Mit gondoltok, szívesen látnátok egy felturbózott Far Cry-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)