Hirdetés

Visszatér a King's Canyon és a World's Edge az Apex Legends új eseményében

|

Mellettük pedig egy új arénát is kapunk a Skull Townból összeállítva.

Hirdetés

Az Apex Legends 2019-es indulása óta a Respawn csapata rengeteg változást eszközölt a játék több pályáján, hogy a játékosok sose unjanak ra az éppen elérhető térképre. A megjelenés óta több alagút jelent meg, repülő csapódott a hegyekbe, sőt komplett városok is tűntek már el.

A régi pályák azonban csak nagyon ritkán érhetők el, rendszerint akkor, ha a fejlesztők egy esemény keretein belül újra be nem teszik azokat a játékba. Ez történik majd most hónap végén is, hiszen visszatér a King's Canyon és a World's Edge a játékba.

Hirdetés

A június 29-én induló Genesis Collection esemény keretein belül elérhető lesz a Legacy Maps Takeover nevű játékmód, melyben a játékosok a régi pályákon tolhatnak majd duókat és triókat. A kezdetben elérhető King's Canyon és a harmadik szezonból visszatérő World's Edge biztosan sok kedves emléket idéz majd fel a játékosokban. Végül, de nem utolsósorban érkezik majd az eredeti pálya Skull Townja, mely arénaként lesz elérhető.

A játékmódok mellett a Genesis Collection egy halom ingyenes és fizetős kozmetikai kiegészítőt is behoz a játékba, akinek pedig mindet sikerül összegyűjtenie az esemény végéig, az egy Revenant Heirloommal is gazdagabb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)