Hirdetés

Visszatér a No Man's Skyba a Mass Effect ikonikus hajója

|

Ha lemaradtál az Expedition eseményekről, akkor már el is kezdheted pótolni őket, menet közben pedig a Normandy-t is begyűjtheted.

Hirdetés

A Hello Games nagyon jó hírekkel szolgált most azoknak, akik a No Man's Sky űrjében szeretnék tölteni az év maradékát. A srácok visszahozzák mind a négy Expeditions eseményt, és az első már most elérhető a játékban.

Ennek hála nem csak átélhetjük a kihagyott élményeket, de be is gyűjthetjük az olyan jutalmakat, melyekről korábban lemaradtunk. Ez főleg a Mass Effect rajongóinak lesz örömteli, mivel a Normandy is a megszerezhető cuccok között van.

Hirdetés

Az Expeditions események gyakorlatilag a szolgáltatás alapú játékokban látott, limitált ideig elérhető küldetések No Man's Sky-os változatai. Kapunk egy rakat kihívást, melyeket, ha teljesítve bezsákolhatunk ezt-azt.

A Normandy űrhajó a második expedíció, a Beachhead jutalma, ami december 8-án tér vissza és 21-ig lesz elérhető. A küldetéssorok egyébként 2 hetente váltják majd egymást egészen január 5-ig, az utolsó expedíció érkezésééig.

Ha szereted a No Man's Sky-t, de kihagytad ezeket, akkor érdemes lesz most pótolni őket, mivel nem tudhatjuk, hogy mikor térnek majd vissza legközelebb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)