Hirdetés

Visszatér a QuakeCon, de lesznek változások

|

Több évnyi online játszadozás után a rajongók ismét összegyűlhetnek majd, hogy kedvenc lövöldéiket ünnepelhessék. Már aki bejut.

Hirdetés

A koronavírus-járványnak "köszönhetően" minden videojátékos esemény az internetre költözött (ami el is ásta az E3-at), köztük a QuakeConnal. Ennek a rendezvénynek kifejezetten fájdalmas volt ez az új megoldás, mivel a QuakeConon a showműsor mellett hagyományosan egy hatalmas LAN partit is szoktak rendezni.

Sajnos ezt mindenkinek hanyagolnia kellett az elmúlt három évben, de 2023-ban visszatér a BYOC (Bring Your Own Computer, azaz hozd a saját géped) parti, néhány extra kikötéssel.

Hirdetés

Ahogy említettük, a QuakeCon általában két részből áll: a BYOC és a színpadi műsor. Az előbbiért mindig is fizetni kellett, de a színpad teljesen nyitott volt minden látogató számára. A QuakeCon 2023 viszont eltörli az utóbbit, magyarán kizárólag azok vehetnek majd részt a rendezvényen, akik előregisztrálnak és kifizetik a beugrót.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a LAN kapja most a nagyobb hangsúlyt, de azért meg lennénk lepődve, ha augusztus 10 és 13 között ne futna be néhány új infó a Bethesda játékairól. Érdemes lesz figyelni a híreket, hátha nem lőnek el minden puskaport a június 11-én esedékes Xbox + Bethesda Games Showcase-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)