Hirdetés

Visszatér a The Day Before a Steamre, sőt, béta is lesz még idén

|

Nagy ígéretekkel állt elő a The Day Before fejlesztőcsapata - mintha abból ne lett volna már elég eddig is.

Hirdetés

A Steam legtöbbször kívánságlistára helyezett játéka volt, de most már mindenki szkeptikusan viszonyul az elsőjátékos fejlesztőcsapat, a Fntastic stúdiójában készülő The Day Before-hoz. Hiába jelöltek már meg több megjelenési dátumot is, óriási halasztásokra került sor, sőt, a névvel kapcsolatos jogi problémák miatt el is kellett távolítani a Steamről.

A fejlesztők most újra jelentkeztek, és elmondták, még idén ki lehet majd próbálni a játékot egy béta keretében, valamint vissza fog kerülni a Valve platformjára is.

Hirdetés

A Discord egyik moderátora, Kentain által közzétett szövegben az áll, keményen dolgoznak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a projektből, és úgy érzik, megéri majd a várakozás. A megjelenési dátum a jelenlegi tervek szerint továbbra is november 10., és nincs kilátásban újabb halasztás.

Képet, videót, bármit, ami érdemben megnyugtatná a közösséget, nem posztoltak. Reméljük, a rengeteg kínlódás végén azt a játékot kapjuk, amelyiket elképzeltük a látottak alapján.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)