Hirdetés

Visszatér a The Sinking City a Steamre, de a jogi háború folytatódik

|

A Frogwares és a Nacon továbbra is ölre mennek egymással a The Sinking City kapcsán.

Hirdetés

A The Sinking City egy horrorelemekkel megtűzdelt, nyitott világú akció-kaland volt, amelynek H.P. Lovecraft munkái szolgáltatták az ihletet, viszont maga a játék nem zavart sok vizet. Az viszont már annál inkább, hogy tavaly nyáron egyszerűen eltűnt a Steamről, az Epic Games Store-ról, valamint az Xbox One és PlayStation 4 piactereiről is.

A fejlesztésért felelős Frogwares egy rövid közleményben igyekezett tisztázni a helyzetet, miszerint kénytelenek voltak megszüntetni a megállapodásukat a licenc tulajdonosával a szerződés feltételeinek többszöri megszegése miatt. 

Hirdetés

A jogi hercehurca legújabb fejleménye az, hogy a The Sinking City visszatér minden digitális áruházba, ahonnan levették, így a Steamre is.

A játszmának azonban még nincs vége, továbbra is zajlik a harc a párizsi fellebbviteli bíróságon a játékot fejlesztő Frogwares és az azt kiadó Nacon (ami összeolvadt a Bigben Interactive-val) között. A Kotakunak eljuttatott közleményében utóbbi vállalat elmondta: folytatja a fellépést a jogainak védelme érdekében és a bírósági határozat végrehajtását azzal a kéréssel, hogy a The Sinking City játék kerüljön vissza mindenhová.

Egyelőre nem tudni, hogy a párizsi bíróságon mikor születik jogerős határozat, amely eldönti a The Sinking City sorsát, mindenesetre Steamen már elérhetővé vált a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)