Hirdetés

Visszatér egy jól ismert második világháborús stratégiai játék

|

Több mint tíz év után kap közvetlen folytatást a Men of War.

Hirdetés

A Soldiers: Heroes of World War II és a Faces of War után a Best Way harmadjára is fejest ugrott a világháborús témába a 2009-ben kiadott Men of Warral, amely aztán egy komplett szériának ágyazott meg. Közel tíz epizóddal bővült azóta a sorozat (legutóbb 2019-ben az Assault Squad 2 - Cold Warral) viszont a Men of War 2 bejelentésére egészen 2021-ig kellett várniuk a rajongóknak. 

Hirdetés

A Men of War 2 visszarepít minket a második világháború csatatereire, pontosabban a nyugati és a keleti frontra, hogy sztorikampányokon keresztül mindkét szemben álló oldalon játszhassunk. Az egyjátékos részt egyedül vagy akár kooperatívan három másik stratégával együtt is nyomhatjuk majd, míg az online multiplayer esetében lesz olyan mód, amelyben a játékosok a különböző nációkat irányítva versenyezhetnek a skirmish és kihívás térképeken, valamint olyan is, amelyben az emberi felhasználók összefognak az MI által irányított ellenfelekkel szemben. 

A folytatás visszahozza azt a játékmechanikát, amit sokan szerettek az eredeti játékban (a katona szemszögéből való nézetet), valamint bevezet egy Direct Vision névre keresztelt eszközt is, amivel a fejlesztők szerint bármikor egy adott egységre összpontosíthatunk, és fejleszthetjük, módosíthatjuk, javíthatjuk. Ezen kívül természetesen folyamatosan menedzselni kell a változó frontvonalat is, vesztesnek tűnő csatákat megfordítani, gyenge védvonalakat áttörni, csapatokat támogatni. 

A Men of War 2 várhatóan 2022-ben érkezik meg a Steamre és más digitális áruházakba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)