Hirdetés

Visszatérhet a Mass Effect 3 többjátékos része a Legendary Editionnel

|

Rengeteg kihívást küzdött le a BioWare a Mass Effect trilógia lecsiszolt verziójának leszállításához, és a többjátékos részleg a küzdelem áldozata lett.

Hirdetés

A Mass Effect: Legendary Edition megjelent, a játékosok és kritikusok pedig (néhány kivétellel) az egekbe magasztalták az egyébként is kiváló trilógia tökéletesített verzióját. A pozitív fogadtatásnak nem csak a pénzügyi siker lehet az eredménye, de a Legendary Edition bővítése is egy eredetileg kihagyott tartalmi darabkával.

A Mass Effect 3 többjátékos része ugyanis kimaradt a csomagból a logisztikai nehézségek és potenciálisan szükséges fejlesztési idő miatt, de a rendező szerint ez változhat.

Hirdetés

A Cnetnek adott interjújában Mac Walters elmondta, hogy a dolog nagyrészt a rajongókon múlik:

"Sosem mondanám, hogy soha. Meg akarjuk várni, hogy milyen fogadtatása lesz a Legendary Editionnek, és hogy mekkora igény keletkezik a multiplayerre. Ez után fogjuk feltenni magunknak a kérdést, hogy megvannak-e a szükséges erőforrásaink és van-e kellő időnk arra, hogy leszállíthassuk azt olyan minőségben, amilyet mi és a rajongók elvárnának."

Amikor a Mass Effect 3 bejelentése után kiderült, hogy a sztori-orientált RPG-hez egy többjátékos rész is készül, akkor sokan felhördültek. Ezek a hangok aztán idővel elcsitultak, miután sokan kipróbálták azt, és ráéreztek a móka ízére. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a BioWare visszahozza-e azt végül, és ha igen, akkor milyen formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)