Hirdetés

Visszatérhet az Assassin's Creed Valhalla DLC-jében egy korábbi főszereplő

|

Úgy tűnik, összeérnek majd a szálak az Assassin's Creed sztoribővítményében.

Hirdetés

Fura belegondolni, de tényleg ez az első alkalom, hogy a Ubisoft több mint egy éven keresztül bővíti, támogatja az Assassin's Creed sorozat egyik részét: a második felvonástól a Syndicate-ig, 2009 és 2015 között évente jött legalább egy új, aztán 2016 kimaradt, majd 2017-ben érkezett az Origins, rá egy évre az Odyssey, és egy újabb szünet után a Valhalla.

Idén nem lesz új rész, ehelyett kapunk DLC-ket a vikinges epizódhoz, amikre viszont érdemes lesz figyelni, fontos eseményeket mutathatnak be. Innentől potenciális spoilerek következnek, még visszafordulhattok, ha ez zavar titeket. 

Hirdetés

Egy megbízható szivárogtató, J0nathan most a fájlok között turkálva talált nyomokat arra, hogy egy új helyszínen, a skót Skye szigetén Eivor nem mással találkozik majd, mint az Odyssey kánon szerinti főszereplőjével, Kassandrával. A quest úgy indul, hogy Eivor egy rejtélyes alakról hall, aki állítólag hasonlít Randvira - a rajongók már régen párhuzamot vontak közte és Kassandra között, a fejlesztők minden bizonnyal ezzel is tisztelegni akarnak előttük.

Nem tudni még, hogy pontosan mikor jön az a DLC, amiben ez szerepel (az is lehet, hogy később kukázzák), de várhatóan 2022 folyamán kaphatjuk meg. Addig a jövő héten érkező The Siege of Paris tartalmaiban merülhetünk el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)