Hirdetés

Visszatérhet még a jövőben egy legendás verekedős széria?

|

Egyelőre nem tudni, mi lesz a sorozat sorsa, de az Xbox feje például szívesen látna egy folytatást.

Hirdetés

Ha legendás verekedős játékokról van szó, akkor sokaknak valószínűleg egyből a Mortal Kombat, a Street Fighter, vagy éppen a Tekken jut az eszébe, pedig a Sea of Thieves mögött is álló Rare még 1994-ben elindított egy olyan szériát, amelynek már első része újszerű élményt nyújthatott a műfaj rajongóinak.

Ez a Killer Instinct, ami azóta a Microsofthoz került, viszont jó régóta, egészen pontosan 2013 óta nem kapott új részt.

Hirdetés

Joggal érezhetik úgy a rajongók, hogy a Microsoft már nem is kíván foglalkozni a verekedős szériával, azonban lehet, hogy pont ennek az ellenkezője az igaz. Phil Spencer, az Xbox részleg feje ugyanis egy podcast során arról beszélt, hogy szeretné megnézni, hogyan tudnák visszahozni a franchise-t a platformjaikra. Sőt, elvileg Spencer és az Xbox Game Studios vezetője, Matt Booty rendszeresen szoktak is beszélgetni a Killer Instinctről.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Úgy tűnik tehát, hogy az Xbox részéről megvan az akart a széria feltámasztására, azonban az már nagyobb kihívást jelenthet, hogy találjanak egy megfelelő csapatot, amelyik elkészítheti majd az esetleges folytatást. Habár a Rare-nek jelenleg valószínűleg bőven akad dolga a Sea of Thieves csiszolgatásával és főleg az egyelőre megjelenési dátum nélküli Everwilddal, nem kizárt, hogy visszatérnének a sorozathoz, ha kapnának elég támogatást hozzá a Microsoft részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)