Hirdetés

Visszatérnek a fénykardok a Fortnite-ba

|

Az adatbányászok rátaláltak kedvenc sugárpallosainkra a legutóbbi Fortnite frissítés fájljai között.

Hirdetés

A Fortnite-nak voltak már korábban is Star Wars témájú crossover eseményei, de azok végeztével a fénykardok is mindig kikerültek a játékból. Az adatbányászok tegnap rábukkantak a kedvenc sci-fi fogpiszkálóinkra, ami azt jelenti, hogy legutóbbi frissítéssel ismét bekerültek a kliensbe.

Jó esély van rá, hogy az Obi-Wan sorozat érkezése miatt egy új Star Wars esemény is elindul majd, ezzel együtt pedig a fénykardok is visszatérhetnek.

Hirdetés

A szivárogtatók megtalálták egyébként Luke zöld, Rey kék (illetve ez nyilván Anakin egykori fegyvere, de értitek), Mace Windu lila és Kylo Ren vörös kardjait, mindet a megfelelő markolat és penge dizájnokkal. Ezúttal is lehet majd támadni és védekezni a fegyverekkel, pont úgy, ahogy azt már a korábbi események alatt begyakorolhattuk.

A fénykardokat még nem vethetjük be éles meccsekben, de ha tippelnünk kellene, akkor valószínűleg az Obi-Wan Kenobi széria premierjének környékén fognak majd felbukkanni a csatatereken.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)