Hirdetés

Visszatérnek a zombik a Call of Duty: Warzone-ba

|

Limitált ideig elérhető Warzone játékmód érkezik a Beenox fejlesztésében.

Hirdetés

Megingathatatlan a Call of Duty Warzone népszerűsége, amit az Activision rendszeres frissítésekkel igyekszik életben és köztudatban tartani. Hamarosan például két terminátor is beköszön a játékba, és folyamatosan jönnek a szezonok, tartalmak és események is. Ezúttal azok örülhetnek nagyon, akik szeretik halomra lőni az élőhalottakat, ugyanis egy limitált ideig elérhető játékmód keretében hamarosan ismételten zombikra vadászhatnak a Warzone harcosai. 

A lények ezúttal a Rebirth Islandet szállják meg, ahol komoly kihívást nyújtanak majd a játékosoknak, akiknek temérdek újjáéledő zombit kell leküzdeniük, hogy elég sokáig életben maradjanak a végső körökig. Az új fertőzés mechanikának köszönhetően a megölt játékosokból zombik lesznek, azonban később újjáéledve kaphatnak egy extra esélyt a visszatérésre.

Hirdetés

A felhasználók által irányított élőhalottak néhány egyedi képességet és eszközt is használhatnak, például a Charged Jumpot, amellyel messzebbre és magasabbra lehet ugrani, de ilyen az elektronikát elpusztító EMP Blast és a gázgránát is. Azok a zombi játékosok, akiknek sikerül megölni az élőket, zombifecskendőket kapnak, amely ellenszer az állapotukra (ezeket találni és venni is lehet). Nézzétek meg, hogy milyen lesz a Rebirth of the Dead mód: 

Az új mód már játszható a Warzone-ban és egészen augusztus 25-ig elérhető marad. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)