Hirdetés

Ubisoft - a zseni visszatér

|

Az Assassin's Creed sorozat atyja, Patrice Désilets visszatér a Ubisoft montreali stúdiójába.

Hirdetés

A kanadai játékdizájner, Patrice Désilets neve azért hangozhat ismerősen a játékosoknak, mert a játékvilág egyik legmeghatározóbb alkotását köszönhetjük neki. Az Assassin's Creed sorozat kreatív igazgatójának neve egészen a Brotherhood-ig minden epizód stáblistáján előkelő helyet foglalt el.

Désilets azonban 2011-ben elhagyta a Ubisoftot és a THQ Montrealnál folytatta a munkáját, ahol olyan szupertitkos projekteken dolgozott, mint a 1666, vagy az Underdog. Ezekről a játékokról egyelőre szinte semmit sem tudunk azon kívül, hogy a THQ csődje után, amikor januárban egy nagyon drága lomtalanítás keretében szétpakolták a céget, ezek a címek is a Ubisofthoz kerültek. Akkor a cég még azt nyilatkozta, hogy "túl korai lenne bármit is mondani Désilets jövőjéről", de az biztos volt, hogy egy hozzá hasonló zsenit nem fognak veszni hagyni. 

Tegnap a francia kiadó szóvivője egy közleményben meg is erősítette korábbi feltevésünket és büszkén üdvözölte a fejlesztőt újra a soraikban, mondván: "biztos benne, hogy új ötletekkel és magas színvonalú címekkel kecsegtet Désilets visszatérése".

Mi nagyon örülünk a hírnek, jó újra a Ubisoftnál tudni az Assassin's Creed teljes csapatát és nagyon kíváncsian várjuk a két, még hivatalos bejelentésre váró projekt részleteit. Isten hozott, Patrice!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)