Hirdetés

Visszatért a League of Legends egyik legnépszerűbb játékmódja

|

Beindult a SpyOps esemény, aminek része az Egy Mindenkiért című játékmód.

Hirdetés

Alig ért véget a League of Legends Lélekvirág eseménye már itt is van a PsyOps, ezért kedvenc hőseink futurisztikus kémeknek öltöztek. Ezzel párhuzamosan érkezett rengeteg új karakterkinézet, egy rakat új küldetés, és a jutalomrendszeren keresztül szerezhető új loot gömb. Igaz, hogy a felsoroltak egyike sem tartozik a világ legizgalmasabb dolgai közé, de az Egy Mindenkiért játékmód mellett azért nem érdemes szó nélkül elmenni.

Hirdetés

Egy régi "ismerősről" van szó, amit a PsyOps hozott vissza, a közösség pedig (ha nem is az új skinek miatt) egyöntetű ünneplésbe kezdett. Akinek nem mond semmit az említett játékmód, annak sem túl nehéz elmagyarázni a lényegét: a meccs indulása előtt a csapatok szavaznak, hogy mivel játsszanak a többiek, a voksolás végén pedig a legnépszerűbb karaktert kapja mindenki.

A PsyOps esemény szeptember 30-ig tart, addig pörgessétek le a küldetéseket és élvezzétek ki az átmenetileg visszatért játékmódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)