Hirdetés

Visszatért a Resident Evil: Outbreak

|

A 10 évvel ezelőtt megjelent Resident Evil mellékág feltámadt poraiból, egy tehetséges rajongócsapatnak köszönhetően.

Hirdetés

A PlayStation 2-re érkezett Resident Evil: Outbreak rajongóinak egy kisebb csoportja gondolt egyet, és visszaállították a játék online lehetőségeit. Egy privát szerveren keresztül ismét él a többjátékos mód, bár sajnos egyelőre csak a japán verzióval működik a dolog.

A szerver nem csak az Outbreaket, hanem annak folytatását, a Resident Evil Outbreak: File #2-t is támogatja. Persze ez sem vigasztalja azokat, akik ezen címek NTSC/U vagy PAL verzióit birtokolják. Számukra marad a csapat közleménye, miszerint minden tőlük telhetőt megtesznek majd, hogy ne csak az NTSC/J tulajok vigyoroghassanak.

A legszebb az egészben, hogy a csapat nyíltan elítéli a kalózkodást. Nincs letöltési link, mivel szeretnék, ha a rajongók egy legális kópiát használnának. Magát a játékot semennyire nem módosították, pusztán a szervert biztosítják a közös túlélési harcokhoz. Akinek esetleg birtokában van a Resident Evil: Outbreak itt utánaolvashat, hogyan is vághat bele a többjátékos kalandba. 

Ti milyen régebbi játékot élesztenétek fel egy jó kis multis parádéhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)