Hirdetés

Visszatért a Valve-hez a Portal 2 társírója

|

Jay Pinkerton tavaly hagyta ott a céget, de a jelek szerint valamivel sikerült meggyőzni, hogy visszatérjen.

Hirdetés

Tavaly nyáron több kulcsfigura is lelépett a Valve-től, többek közt Erik Wolpaw, Chet Faliszek Marc Ladilaw is. Nem sokkal később, júniusban Pinkerton is elhagyta a vállalatot.

Hirdetés

Most egy sasszemű redditor szúrta ki a Valve oldalán, hogy a további szakértők fül alatt isét szerepel Pinkerton neve. Az írónak nemcsak a Portal 2 sztoriját köszönhetjük, hanem bedolgozott a Left 4 Dead és Left 4 Dead 2 játékokba, valamint ő írta a Team Fortress 2 képregényt is.

Hogy pontosan mi lesz a feladata a cégnél, azt egyelőre nem tudjuk, hiszen nagy játékot még mindig nem jelentett be a Valve. A gamescomon mindenesetre ott lesznek, hátha meglepnek minket egy bejelentéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)