Hirdetés

Visszatért a Warzone stim bug, megint lehet végtelenül gyógyulni

|

Bármennyire is küzdenek ellene a fejlesztők, csak nem bírják végleg eltaposni ezt a Warzone glitchet.

Hirdetés

Miután néhány héttel ezelőtt a Call of Duty: Warzone fejlesztői elvileg kiirtották a stim glitch hibát, most újra felbukkant.

Igaz, ezúttal komplikáltabb a használata, de az eredmény ugyanaz: végtelen mennyiségű stimhez férhetünk hozzá, folyamatosan gyógyíthatjuk a karakterünket, és ennek köszönhetően a mérgesgáz békés ölelésében pihenve nyerhetjük meg meccseinket.

A YouTube videós és Warzone veterán, JGOD kirakott egy bemutatót a stim glitch jelenlegi működéséről. Első körben 50 000 dollárnyi töltényt kell vásárolni, aztán folyamatosan fel kell venni és le kell dobni a dobozokat.

Hirdetés
 

Ez meggátolja klienst abban, hogy eltakarítsa a ládákat, és, ami a legfontosabb: összezavarja a játékot és lehetővé teszi a gyógyító injekció végtelen mennyiségű felhasználását.

JGOD-nak volt több ötlete is a probléma kiküszöbölésére: növelni lehetne a gáz sebzését a benne tartózkodás idejével arányosan, de a ládák eltűnésének sebessége is megugorhatna a biztonságos területen kívül.

Mondjuk akárhogy is nézzük, ezek mind csak tüneti kezelések. A Warzone fejlesztőknek gyökeresen kellene kiiktatniuk végre a hibát, de egyelőre kevés a bizalmunk ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)