Hirdetés

Visszatért Jeff Gertsman!

|

A korábbi GameSpot alkalmazott, Jeff Gertsmann visszatért. Mostantól az IGN új podcast műsorának vezetője lesz.

Hirdetés

Jef Gertsmann és a GameSpot kapcsolata akkor szakadt meg, amikor pár hónappal ezelőtt a szakújságíró komoly kritikával illette az általa tesztelt Kane & Lynchet. A dolog azért volt érdekes, mert épp az EIDOS reklámjaitól hemzsegett a világ egyik legnagyobb játékmagazinjának főoldala, így mindenképpen kényesen érintette a kiadót, hoy új játéka nagyon gyenge pontszámokat kapott Jeff-től. Válaszul menesztették a közel egy évtizede a GameSpotnál dolgozó Gertsmann-t, aki úgy fest, hogy az IGN-nél lelt új otthonra.

gamesages.jpg

A hasonlóan komoly anyagi bázissal és nívóval rendelkező online játékmagazin most indította útjára új, a játékvilággal és egyéb érdekességekkel foglalkozó podcastját, a GameSages-t, melynek egyik műsorvezetője lesz Jeff. Igen, az egyik, ugyanis szakújságírók alkotják majd a csapatot,. Így az első adásban hallhatjuk majd Jeremy Dunhamet, az IGN menedzserét, az OXM szerkesztőjét, Francesca Reyest, az EGM alkalmazottját, Dan Hsu-t és a GameSpy konzolrészlegének vezetőjét, Will Tuttlet.

Az első adás máris meghallgatóható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)