Hirdetés

VISSZATÉRT A PREY!!!!!

|

Vááááá, emberz!!! Emlékeztek még a 3DRealms csapatára? Tudjátok, akik már egy évtizede ígérgetik a Duke Nukem Forever-t. Nos, még valamikor a kilencvenes években jelentették be, hogy készül Prey című játékuk, melyről egyszer elterjesztették, hogy mégse lesz. Néhány hete pletyka szinten előkerült, sokan úgy vélték, hogy az idei E3-on kint is lesz. No, úgy fest, hogy igaz az infó! Ezen az oldalon található egy link (talán még egy rövidke ideig), aholis a PC Gamer cikkének kivonatát láthatjátok képekkel, infókkal, mindennel (az "Internet" feliratra kell kattanni). Csekkoljátok amíg nem töröltetik a linket! Ja igen, Doom 3 engine powa, vagyis szűk helyeken, kevés enemi, meg ilyenek. De azért állatul néz ki :) Thanks jd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)