Hirdetés

Visszatértünk! Motor City Online...online!

|

Végre valahára sikerült megoldani azt a problémát, ami miatt nem tudtunk nektek újabb letöltéseket adni az elmúlt napokban. Jószándékunk jeléül máris megosztjuk veletek a Motor City Online Beta verzióját!

INNEN TUDOD LETÖLTENI
Nem kell aggódni, ez nem egy ellopott változat, hanem a publikus beta, melyet bárki, teljesen szabadon kipróbálhat. Abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy akár tőlünk is leránthatjátok, így elég gyorsan hozzájuthattok. Figyelem: a mérete közel 450MB tömörítve, így csak a valóban gyors eléréssel rendelkezők próbálkozzanak! Miután sikerült lerántani, küldejetek egy mail-t ide: MCOBetaReg@ea.com, a téma legyen: Beta Code Request. Az elvileg 24 órával később megkapott kóddal csináljatok egy EA-s account-tot (itt tehetitek ezt meg), és már semmi sem állíthat meg titeket a játéktól! A nagy izgalomban valószínűleg elfelejtettem valamit, úgyhogy azért nézzétek ti is át a hivatalos oldal információit! A játékban találkozunk! HAveFuN / ZeroCool

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)