Hirdetés

Visszatérünk Mória bányáiba ezzel A Gyűrűk Ura-játékkal

|

Az Epic Games Store előadásában egy fura meglepetés is várt minket: bázisépítős kaland Középföldén, kedvenc törpjeink és barátaink társaságában.

Hirdetés

Ha volt dolog, amire ma este nem számítottam, az egy újabb, A Gyűrűk Ura univerzumába invitáló kaland. Az Epic Games márpedig ezt hozta, egy meglepő koncepcióval: egy 8 fős törpcsapatban mehetünk felfedezni és újjáépíteni Mória tárnáit.

A kooperatív játék lényege, hogy feltárul előttünk Khazad-dúm birodalma, és ránk, valamint a kis társaságunkra hárul a feladat, hogy kitakarítsuk azt, majd okosan felhasználjuk hátra maradt erőforrásokat.

Hirdetés

A pályákat a játék procedurálisan generálja majd, így mindig lesznek kibányászandó alapanyagok, és hazavihető drágaságok. A trailer alapján harcban is lesz részünk, de ez valószínűleg kevésbé lesz hangsúlyos mint a gyűjtögetés és az építkezés.

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak PC-re érkezik, ráadásul kizárólag az Epic Games Store-on keresztül érhetjük majd el. A megjelenésre valamikor 2023 tavaszán kerül sor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)